Tuinaanleg met oog voor detail

Een door een vakman aangelegde tuin herkent u direct. De aard van ons werk vraagt namelijk om goed opgeleide vakmensen, die met precisie hun ‘schop in de grond’ zetten.

Zorgen voor tuinen die gezien mogen worden

Met oog voor sfeer en detail leggen we elke tuin aan. Pasklaar, volgens het afgesproken tuinontwerp. Of het nu een groene oase wenst of juist niet van tuinieren houdt, onze hoveniers zorgen voor een tuin die gezien mag worden. Ook verzorgen we de aanleg van uw fraaie buitenkeuken, het leggen van rubber tegels of het plaatsen van uw schuttingen.

Water speelt een belangrijke rol in uw tuin. Rekening houden met de beregening en drainage (afwatering) is bij de aanleg van uw tuin dan ook cruciaal. Onze mensen weten wat er komt kijken bij het aanleg van een gazon, het opbouwen van een blokhut en het aanleggen van goede en veilige tuinverlichting. Graag adviseren we u hier over.

De tuin wordt steeds meer het verlengstuk van onze woning. Toch maakt het Nederlandse klimaat het soms lastig om optimaal van uw buitenkeuken of loungehoek te genieten. Goede afwatering en een dak boven uw hoofd zijn absolute aanraders. Met bijvoorbeeld een veranda, overkapping of blokhut heeft u het gehele jaar door plezier van uw tuin. Of het nu regent of niet!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het aanleggen van uw droomtuin.

Neem contact op
Netservice-32Tuinaanleg